• Voetbal voor Vaders

  Het idee...
  Het idee voor Voetbal voor Vaders (moeders mogen ook meedoen, maar alliteratie is voor ons nou eenmaal erg belangrijk) werd langs de zijlijn geboren bij een van de trainingen van de nieuwe F-teams: "coachen is leuk, maar zelf spelen is leuker". Iedere dinsdagavond, het hele jaar door, spelen de vaders nu een stevig maar sportief potje voetbal op het kunstgrasveld van de club. Competitiewedstrijden spelen we niet.
   
  Activiteiten  

  SDOB voetbalvaders in training

  Onderlinge wedstrijden op de dinsdagavond van 21.15 uur tot 22.45 uur. Afhankelijk van de grootte van de groep spelen we op een half of een heel veld.

  Regelmatig worden er op zondagmiddag door de Voetbalvaders Vader-Kind wedstrijdjes gespeeld. Aanvang rond 15.00 uur.

  Broeker Derby

  Elk jaar spelen we begin januari een echte dorpsderby: de vaders uit Broek Noord spelen dan tegen de vaders van Broek Zuid, in een wedstrijd die we zelf het sportieve hoogtepunt van het jaar vinden en waar het gaat om niets minder dan de eer (en een wisselbeker waarvan we zelf nog niet weten of we hem echt mooi vinden...). Na afloop wordt er gezellig gegeten en gedronken.

  Uitslagen

   Jaar Uitslag Winnaar
   2014  Noord - Zuid 0 - 2  Zuid
   2015  Noord - Zuid 4 - 2  Noord
   2016  Noord - Zuid 2 - 2  Noord (na penalties)
   2017  Noord - Zuid 3 - 5  Zuid
   2018  Noord - Zuid 3 - 2  Noord
   2019  Noord - Zuid 1 - 1  Zuid (na penalties)
  2020  Noord - Zuid 2 - 2  Zuid (na penalties)

   

  Meedoen?

  Wil jij je ook bij onze groep aansluiten? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website. Voor vragen en opmerkingen kun je verder terecht bij Maarten Willems: 06-19200140.