• Stem op SDOB bij Rabo ClubSupport en draag bij aan de nieuwe LED veldverlichting

  Ben jij lid van de Rabobank en draag je SDOB een warm hart toe? Stem dan nu op SDOB in de Rabo App of op Rabo ClubSupport! Dat levert de club extra middelen op om de veldverlichting om te bouwen naar LED.

  Stemmen kan van 5 tot en met 27 oktober | Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt. En hoe meer wij kunnen besteden aan de nieuwe LED-veldverlichting. Wij willen SDOB graag verduurzamen en LED-veldverlichting past daar bij.

  Rabo ClubSupport | Rabobank geeft elk jaar een deel van de winst terug aan de maatschappij: de actie Rabo ClubSupport. Het principe: clubs in de omgeving bedenken een project waar ze geld voor zoeken, de leden van de Rabobank – Rabo Waterland en Omstreken in ons geval -  verdelen de bijdrage over de projecten die zij het beste vinden.

  Stemmen is eenvoudig | Om te stemmen moet je ingelogd te zijn in de Rabo App. Ga in de app onderin naar Service, ga via ‘Algemeen’ verder naar ‘Lidmaatschap’. Klik daar op de button voor Rabo ClubSupport. Zoek SDOB op en breng je stem uit. Makkelijk zat! Je kunt ook stemmen via Rabo ClubSupport. Ook daar moet je inloggen (met je Rabobank accountgegevens).

  SDOB verduurzamen | Veldverlichting naar LED. Daar sparen we dus voor en de bijdrage van Rabo is een zeer welkome aanvulling op de benodigde investeringen.

  Dus, ben je lid van Rabobank Waterland en Omstreken, stem dan vandaag op SDOB. Dank voor jullie stem!

  Bestuur SDOB

  Let op: lid zijn is niet hetzelfde als klant zijn. Meer informatie vind je op Rabo ClubSupport.