• Stem op SDOB bij Rabo Clubsupport en draag bij aan veld benodigdheden

  Ben jij lid van de Rabobank en draag je SDOB een warm hart toe? Stem dan nu op SDOB in de Rabo App of op Rabo ClubSupport! Dat levert de club extra middelen op om veld benogdheden aan te schaffen (zoals nieuwe omheining, dug-out enz.)

  Stemmen kan van 4 tot en met 26 september | Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt. En hoe meer wij kunnen besteden aan de nieuwe veld benodigdheden. 

  Rabo ClubSupport | Rabobank geeft elk jaar een deel van de winst terug aan de maatschappij: de actie Rabo ClubSupport. Het principe: clubs in de omgeving bedenken een project waar ze geld voor zoeken, de leden van de Rabobank – Rabo Waterland en Omstreken in ons geval -  verdelen de bijdrage over de projecten die zij het beste vinden.

  Stemmen is eenvoudig | Om te stemmen moet je ingelogd te zijn in de Rabo App. Ga in de app onderin naar Service, ga via ‘Algemeen’ verder naar ‘Lidmaatschap’. Klik daar op de button voor Rabo ClubSupport. Zoek SDOB op en breng je stem uit. Makkelijk zat! Je kunt ook stemmen via Rabo ClubSupport. Ook daar moet je inloggen (met je Rabobank accountgegevens).

  Dus, ben je lid van Rabobank Waterland en Omstreken, stem dan vandaag op SDOB. Dank voor jullie stem!

  Bestuur SDOB

  Let op: lid zijn is niet hetzelfde als klant zijn. Meer informatie vind je op Rabo ClubSupport.