• Iedereen met kinderen kent het wel, je kind is er uitgegroeid maar het is nog prima kleding of materiaal. Kom daarom vanaf zaterdag 3 oktober naar SDOB om gebruikte kindersportkleding in te leveren. Bij SDOB staat vanaf dat moment een bak klaar waarin alle niet meer gebruikte kindersportkleding kan worden gestopt. Inleveren dus ajb!

    Deze kleding wordt opgehaald door de Stichting Sport & Behaviour. Die zorgt er voor dat deze kleding terecht komt bij Amsterdamse kinderen die lid willen worden van een sportclub maar geen geld hebben voor sportkleding of -attributen. Denk aan shirts, trainingspakken, hockeysticks, tennisrackets, schaatskleding, sportschoenen voor alle sporten, noem maar op. Zo bieden we meer kinderen de kans om te gaan sporten en we bevorderen het hergebruik van spullen.

    Ben je niet in de gelegenheid om de spullen op 3 oktober in te leveren? Geen probleem, want de bak blijft staan en je kunt je spullen dus blijven inleveren bij SDOB.

    Naast deze bak zal Jacques Steur speciaal voor voetbalschoenen nog steeds ons eigen SDOB omruilsysteem in ere houden. Ook de SDOB-kleding die niet meer past moet terug naar Jacques.