• SDOB verspeelt kostbare punten tegen Fortuna Wormerveer

• Gisteren de inhaalwedstrijd tegen Fortuna Wormerveer. Binnen 1 minuut 1-0 achter, niet fijn. Een razendsnelle rechtsbuiten van Fortuna die ook bij de 2-0 de voorbereidende factor was. SDOB herpakte zich, bleef knokken en creëerde zelf zeker 4 doelpuntkansen in de 1e helft, maar helaas lukte het niet om er 1 in te prikken.

In 2e helft een hardwerkend SDOB dat na 25 minuten op 2-1 kwam via Rick na een steekpass van Harm-Jan.
    3 minuten na onze tegengoal maakte Fortuna echter 3-1 na een rush van hun linksbuiten afgesloten met een rommelig schot dat van richting werd veranderd. Tien minuten later wist Harm-Jan de 3-2 binnen te tikken. In de spannende slotfase werd het nog wel 3-3 door Rick, maar in buitenspelpositie.

Strijdend ten onder was gisteravond het motto. Nu nog 3 wedstrijden te gaan. Superspannend, want we doen nog steeds mee voor een periodeplek.