• Nick vertrekt, Jeroen komt (terug)

    Nick van der Bunt vertrekt aan het einde van dit seizoen
    Na vier seizoenen als hoofdtrainer heeft Nick van der Bunt besloten SDOB aan het einde van dit seizoen te verlaten en elders een uitdaging aan te gaan. Bij het eerste contract was Nick's idee om één jaar hoofdtrainer te zijn van SDOB. Dat het aan het eind van dit seizoen vier jaar zijn geworden, tekent de prettige samenwerking tussen Nick, de selectie en de rest van onze vereniging.

    Helaas hebben de afgelopen afgebroken seizoenen ervoor gezorgd dat we de felbegeerde promotie nog niet hebben bereikt. Echt jammer, want we waren zeer goed op weg. Laten we hopen dat we het seizoen dit jaar wel kunnen afmaken en dat Nick afscheid kan nemen met die verdiende promotie.

  • Jeroen Kroes nieuwe hoofdtrainer SDOB m.i.v. seizoen 2022-2023
    Als de een vertrekt, dan ontstaat er ruimte voor de ander. Vanaf seizoen 2022-2023 zal Jeroen Kroes de nieuwe hoofdtrainer zijn van SDOB. Jeroen is dit seizoen hoofdtrainer van de zondagselectie bij Alcmaria Victrix uit Alkmaar. Jeroen is een oude bekende van SDOB, in seizoen 2020-2021 was Jeroen al trainer/coach van SDOB 2. En ook dit seizoen coacht hij de zaterdag 2. Als SDOB zijn wij zeer verheugd dat Jeroen volgend seizoen hoofdtrainer wordt bij ons.