• Nick bedankt!

  • Het waren vier mooie jaren, bedankt! Deze woorden kwamen in allerlei variaties voor in de speeches tijdens de BBQ van de selectie afgelopen vrijdag. Daar namen we namelijk afscheid van onze hoofdtrainer Nick van der Bunt, die zijn carrière bij SDOB afsloot met de promotie naar de derde klasse.

    Woordvoerder Selectie Support (en grote aanjager van de selectie in zijn huidige vorm) Willem, voorzitter Sander, assistent-trainer Stefan, teammanager Roy, aanvoerder Roy. Allemaal waren ze vol lof over wat Nick in de vier jaar dat hij hoofdtrainer was bij SDOB heeft bereikt en over de manier waarop. Steekwoorden: moderne vakman, integer, open, betrouwbaar, aandacht voor ‘grotere plaatje’, goeie vent, teamgeest, open voor advies en kritiek. Omgekeerd was ook Nick dankbaar (hier hield niet iedereen het droog, Red.) richting de club, voor de mogelijkheden die hij heeft gekregen om zich als trainer te ontwikkelen. 

    Kortom, in Nick hadden we een ambitieuze jonge trainer die heeft laten zien dat hij met zijn staf een winnend team kan maken van een talentvolle selectie. Ja, speechen kunnen we wel in Broek…

    Na de zomer gaat Nick verder als trainer van het tweede elftal bij Odin ’59, zijn opvolger bij SDOB is Jeroen Kroes. Wij herhalen het nog een keer: hartstikke bedankt Nick, veel succes in Heemskerk!