• SDOB wint van Foresters, nu naar finale

 • SDOB won gisteravond met 3-0 van Foresters, de promotie is weer een stap dichterbij. Zaterdag de finale van de play-offs tegen Odijk. We citeren uit een artikel in het Noordhollands Dagblad vandaag:

  Dertien kilometer verderop eindigde de voetbalavond in Broek in Waterland ook feestelijk. SDOB versloeg Foresters met 3-0.

  In de beginfase had de ploeg het moeilijk met de tegenstander. Maar dit veranderde rond de 25e minuut na wat omzettingen. Het doel hiervan was om de fysiek sterke Boudewijn Blakborn in de lucht te bereiken. Hij moest de bal doorkoppen op Rick Boes, een tactiek die in de blessuretijd van de eerste helft vruchten afwierp: 1-0.

  Uit twee dode spelmomenten liepen Van der Bunt en zijn mannen na rust verder uit. Met nog ongeveer een kwartier te spelen schoot Roy Haars een vrije trap via de muur in het doel van de tegenstander.

  Omdat Foresters hierna nog opportunistischer ging spelen met vier spitsen ontstond er meer ruimte voor de Waterlanders. Na een overtreding op Blakborn, besliste Haars vanaf elf meter de wedstrijd definitief in het voordeel van SDOB.

  In de finale wacht nu wederom een vierdeklasser: Odijk. Van der Bunt: „Ik ga morgen maar eens kijken of ik trainers in die omgeving ken.”

  SDOB-Foresters 3-0. Doelpunten SDOB: Boes, Haars (2x).

   

   

  Lees het artikel op Noordhollandsdagblad.nl