• Jaarvergadering 2021 - Kort verslag

  • Op 25 oktober hielden we voor het eerst sinds 2 jaar weer eens een jaarvergadering. In andere jaren soms een beetje een verplichting, nu opeens best leuk. Een beetje bijzonder was de vergadering wel, want het bestuur legde verantwoording af over twee seizoenen, namelijk 2019-2020 en 2020-2021. Wegens corona konden we vorig jaar tenslotte niet vergaderen.

    Wat kwam er ter sprake? Voorzitter Sander stond stil bij twee bijzondere seizoenen waarin we maar weinig konden voetballen. Financieel staan we er ondanks alles goed voor, kon penningmeester Jorrit ons vertellen en de kascommissie (Dirk en Cor bedankt) was dat met hem eens. Ook met de verwachtingen voor dit seizoen is niks mis. Pieter, de voorzitter van de JC, deed in zijn eerste jaarvergadering verslag van de jeugdzaken en de voorzitter stond stil bij de projecten die er op de rol staan: het vinden van vrijwilligers, de tijdelijke school op het trainingsveld, de renovatie en de verlichting van veld 1 en het opknappen van de kantine. Voorzitter Sander, secretaris Ans en bestuurslid Ger traden af en werden direct (en met grote instemming) herkozen. Het complex ligt er mooi bij, met dank aan de onderhoudscommissie en diverse sponsoren. Ook goed nieuws: hoofdtrainer Nick is dit seizoen voor het vierde jaar hoofdtrainer.

    Er was ook tijd voor dank en waardering: Dries, ruim een jaar geleden al gestopt als voorzitter van de JC, werd benoemd tot Lid van Verdienste wegens zijn grote betekenis voor het jeugdvoetbal in Broek. Daarbij vielen veelzeggende woorden als 'verbinder', 'veel georganiseerd' en 'oog vooor de totale vereniging'. Veel waardering voor Dries dus, en terecht! Rombout (niet aanwezig) werd bedankt voor de mooie website die hij voor de club bouwde en vele jaren onderhield. Dank was er ook voor Jan, die jarenlang, en misschien niet helemaal conform de KNVB-voorschriften, als consul de velden goed- of afkeurde.

    Hierboven dus een korte opsomming. De details zijn tzt te lezen in de officiële notulen van de vergadering. Het was goed om weer eens bij elkaar te zijn.