• Hattrick Rick Boes helpt SDOB aan zege op VVA/Spartaan

• We doen het prima in de 3e klasse. Ook zaterdag tegen VVA/Spartaan geen problemen voor SDOB: 4-0 winst, onder andere dankzij een hattrick van Rick Boes.

We citeren Willem Haars in de SDOB Toeschouwers app:

Gister een prima overwinning....4-0.....al na enkele minuten had Thijs...met een strak diagonaal schot de bal in het netje liggen. Daarna speelde we de 1e helft niet geweldig: teveel op eigen helft....teveel direct balverlies...niet compact genoeg....maar gelukkig 1-0 bij rust. Tweede helft veel beter: veel op de helft van de tegenstanders....meer balbezit....meer druk op de bal....en dit resulteerde in veel meer kansen en 3 prima goals van Rick...na vaak mooie aanvallen. Drie wedstrijden gespeeld ...7 punten....3e plek....als promovendus....top!!. Komende zaterdag Volewijckers uit....14.30 uur....daar hebben we nog een appeltje te schillen....de week daarna is er geen wedstrijd....