• De 35+ prolongeert kampioenschap!

 • Ja, dit is een goed stel, hoor! Deze fameuze woorden van Theo Reitsma hadden vorige week in Broek gezegd kunnen worden. Want: de 35+ werd voor de tweede keer op rij kampioen van de vrijdagavond!

  Met een mix van jeugdige souplesse en inzicht (Kay Heunen), de nodige tactische ervaring en passzuiverheid (Leo Boon en Jorrit Verweij), ouderwets loopvermogen(Barry Sarlemijn en Erik de Vries), de gatendichter (Kari Stotzer), de stille kracht ook achter de schermen (Chris Diaz), de Berlijnse support (Robin Overweel), de katachtige reddingen (Patrick Tholen en supersub Paul Riedijk) en natuurlijk de juiste winnaarsmentaliteit (iedereen) is het weer gelukt.

  Na 20 wedstrijden zijn we met 1 punt voorsprong geëindigd op Weesp. Het was de laatste avond op ons Noordse Bosch nog wel behoorlijk spannend. Na een gelijkspel tegen De Dijk, verlies tegen Weesp, maar winst tegen DRC, was uiteindelijk de winst tegen Hercules voldoende voor de titel!

  De harde kern van de selectie bestond uit: Kay Heunen, Barry Sarlemijn, Kari Stotzer, Chris Diaz, Leo Boon, Jorrit Verweij, Dries van der Eerden, Patrick Tholen (keep), Erik de Vries, Rémy Tjassing, Wonne Bak, Paul Riedijk (sub keep) (Gemiddelde leeftijd < 45+). We danken natuurlijk ook de invallers die ons regelmatig over het dode punt heen trokken.

  Vanaf maart verdedigen we ons kampioenschap, we gaan natuurlijk voor de 3e titel.

  Sportieve groet, Dries van der Eerden (aanjager en goalgetter, Red.)