• Het bestuur van SDOB heeft besloten om voor het komende seizoen de contributie te verhogen met ongeveer 6%. De contributie is de afgelopen 3 seizoenen hetzelfde geweest. Door toenemende kosten met name van energie, maar ook op andere gebieden, zien wij ons genoodzaakt deze aanpassing te doen.  Daarnaast staat een aantal grotere projecten in de planning (veld onderhoud/vervanging, verbouwing kantine) waarvoor veel geld nodig is. De vereniging is financieel gezond en dat willen we graag zo houden.

  De nieuwe bedragen staan hiernaast vermeldt

  * Inclusief kledingbijdrage van € 25,00 per seizoen voor de ter beschikking gestelde sportkleding.

  Het innen van de contributie is voor de penningmeester elk jaar een tijdrovende bezigheid. Daarom willen we graag dat nog meer leden gaan betalen via een automatische incasso. Dat scheelt de penningmeester echt een hoop werk.

   En minstens zo belangrijk, automatische incasso geeft de leden meer betaalgemak. Je hebt er geen omkijken naar en je kunt bijvoorbeeld betalen in termijnen. Termijnen worden geïnd in oktober, december, februari en april. En ben je het een keer niet eens met een betaling, dan kun je die via de bank altijd terugdraaien. Genoeg reden dus om SDOB te machtigen om je contributie, of die van je kind(eren), automatisch te laten incasseren.

  SDOB nog niet gemachtigd? Vul dan het formulier op de site in (https://www.sdob.nl/contributie-en-voorwaarden-2023-2024)

  Tenslotte, bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland kan een verzoek worden gedaan om de contributie te betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub.

   

  Voor vragen kun je altijd terecht bij penningmeester@sdob.nl.

 •