Hoofdsponsor

Dirk de Waart

Sponsoren

HildesheimSportify KidsDick SchaapEijgen

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Voetbal voor vaders

Het idee...

Het idee voor Voetbal voor Vaders (moeders mogen ook meedoen, maar alliteratie is voor ons nou eenmaal erg belangrijk) werd langs de zijlijn geboren bij een van de trainingen van de nieuwe F-teams: "coachen is leuk, maar zelf spelen is leuker". Iedere dinsdagavond, het hele jaar door, spelen de vaders nu een stevig maar sportief potje voetbal op het kunstgrasveld van de club. Competitiewedstrijden spelen we niet.

Activiteiten

Onderlinge wedstrijden op de dinsdagavond van 21.15 uur tot 22.45 uur. Afhankelijk van de grootte van de groep spelen we op een half of een heel veld.

SDOB voetbalvaders in training

Regelmatig worden er op zondagmiddag door de Voetbalvaders Vader-Kind wedstrijdjes gespeeld. Aanvang rond 15.00 uur.

Broeker Derby

Elk jaar spelen we begin januari een echte dorspderby: de vaders uit Broek Noord spelen dan tegen de vaders van Broek Zuid, in een wedstrijd die we zelf het sportieve hoogtepunt van het jaar vinden en waar het gaat om niets minder dan de eer (en een wisselbeker waarvan we zelf nog niet weten of we hem echt mooi vinden...). Na afloop wordt er gezellig gegeten en gedronken.

De volgende Broeker Derby wordt gespeeld op zaterdag 12 januari 2019, aanvang 16.15 uur. Aanmelden en info via Okke Wiarda.

Uitslagen 

 Jaar Uitslag Winnaar
 2014  Noord - Zuid 0 - 2  Zuid
 2015  Noord - Zuid 4 - 2  Noord
 2016  Noord - Zuid 2 - 2  Noord (na penalties)
 2017  Noord - Zuid 3 - 5  Zuid
 2018  Noord - Zuid 3 - 2  Noord
 2019  Noord - Zuid 1 - 1  Zuid (na penalties)

 

 

 

 

Leiders

Bojan Dekker, Dries van der Eerden

Spelers

Maurik Ankersmit, Evert Baris, Valentijn Bras, Bojan Dekker, Dermot Doran, Tom Dowdall, Marc van Delft, Dries van der Eerden, Ruben Elkerbout, Frank Ermers, Sjoerd van Gelderen, Wally van Hall, Joost Hardick, Kay Heunen, Jona Hoogenkamp, Ard Hordijk, Arjan de Koning, Jan Maarten Kruyt, Rik Lina, Marcus Looijestijn, Maurits Middendorf, Hamid Reza Mirza, Ritsaert van Montfrans, Lex Ordelman, Erik van Overbeek, Paul Riedijk, Wouter van Rooijen, Pieter Roozenboom, Willem de Roy, Barry Sarlemijn, Hidde Staartjes, Pieter Thole, Hidde Weerstra, Duco Wiarda, Okke Wiarda.

Meedoen?

Wil jij je ook bij onze groep aansluiten? Aanmelden kan via het lidmaatschaps-aanmeldingsformulier op de website. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Dries van der Eerden en Bojan Dekker.