Hoofdsponsor

Dirk de Waart

Sponsoren

VolkertVreelingW3 ArchitectenWaterland InstallatietechniekWebWaterland.nlWestendAccent Sportanimatie.onlineAutobedrijf WaterlandBeer AdvocatenBuitenhuisDe HypotheekshopDick SchaapEFESO Consulting BeneluxEijgenEIPI beletteringHet Broeker HuisHildesheimHoekstra en Van EckHooyschuurJan WalsKJ TrompLeguit en RoosOBM VerzekeringenRob de BaatSCS WaterlandSportify Kids

Jeugd

Van Overbeek HoudstermaatschappijW3 ArchitectenWaterlandse TandartsenBeer AdvocatenBon KeurslagerEFESO Consulting BeneluxGoeie Dingen DoenIconumInvictaLeren ZoMoeder Anne CastingOrdelman AdministratiesScoupySCS WaterlandTimely TranslationsVan Overbeek

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Sponsor worden

INLEIDING

Om onze toekomst veilig te stellen en onze plannen te kunnen realiseren kunnen we niet zonder uw bijdrage. Een toekomst, waarbij we u – meer dan in het verleden - graag willen betrekken, want dankzij uw structurele bijdrage wordt het de vereniging mogelijk gemaakt haar grote jeugdafdeling – de 239 jeugdleden vormen 2/3 deel van ons ledenbestand – in stand te houden en vooral kwaliteit te bieden. Tevens zijn we in staat om die extra dingen te doen, die de vereniging aantrekkelijk houden voor de leden.

U vindt hieronder een beschrijving van de mogelijkheden tot sponsoring die door de SV SDOB aan u worden geboden.

SPONSORING

SV SDOB

SV SDOB, opgericht in 1928, heeft bij aanvang van het seizoen 2015-2016 ongeveer 365 leden, als volgt verdeeld:

In het het maatschappelijke veld van Broek in Waterland speelt SV SDOB een belangrijke rol. In het dorp zijn circa 800 wooneenheden. Ongeveer 150 (19%) van deze wooneenheden hebben een band met SV SDOB. Daarmee draagt de vereniging haar steentje bij aan de vorming en opvoeding van een groot deel van de Broeker jeugd en levert zij een belangrijke bijdrage aan de sociale cohesie binnen de dorpsgemeenschap.

Binnen de voetbalcompetitie, die zich in regionaal Waterlands verband afspeelt (het eerste herenelftal speelt in de vierde klasse tegen teams die uitkomen in Amsterdam en de omliggende dorpen ten noorden van Amsterdam), staat SV SDOB bekend als een gezellige, sportieve en correcte vereniging. Er is sprake van een positieve uitstraling.

Wat kan SV SDOB voor haar sponsors betekenen?

Door de regionale Waterlandse positie van SV SDOB biedt het adverteren door middel van de verschillende mogelijkheden, de sponsoren de kans om bij te dragen aan de vergroting van de naamsbekendheid. Het positieve oordeel dat men over SV SDOB heeft, draagt daar zeker aan bij.

Aanbod en mogelijkheden: een kort overzicht

Rondom het veld en in de kantine:

De sponsorborden op het hoofdveld kennen een afmeting van 80 x 240 cm en hangen volop in het zicht voor alle bezoekers.

Nieuwe media:

Contactpersoon sponsoring/advertenties.

Maarten Doornenbal, penningmeester@sdob.nl of 06-28676154.