Jeugd

Beer AdvocatenBon KeurslagerEFESO Consulting BeneluxGoeie Dingen DoenIconumInvictaLeren ZoMoeder Anne CastingOrdelman AdministratiesScoupySCS WaterlandTimely TranslationsVan OverbeekVan Overbeek HoudstermaatschappijW3 ArchitectenWaterlandse Tandartsen

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Jeugdsponsoractie

Sponsormogelijkheden Jeugdteams SDOB

Achtergrond

De Broekse Voetbalvereniging SDOB is, zoals ongetwijfeld bekend, vooral een club van jeugdspelers (ongeveer 3/4-deel van de leden is jeugdlid, ca. 265 jeugdleden). In 2014 zijn de tenues van alle jeugdleden in één keer vervangen in verband met het nieuwe clubembleem, ontworpen door dorpsgenoot en ontwerpgrootheid Jacques Koeweiden. 

Om niet de ouders op kosten te jagen, is er voor gekozen om sponsors te werven, specifiek voor het doel de nieuwe tenues te bekostigen. We hebben bedacht dat het bredere belang van een lokale sportvereniging goed tot uiting komt door niet te kiezen voor één commerciële shirtsponsor, maar door te kiezen voor een fonds dat wordt gevormd door een poule van sponsors, groot en klein, die zich betrokken voelen bij de Vereniging, de jeugd én het dorp.  

Op de shirts zal - naar Barcelonees model - het logo “Spieren voor Spieren” komen te staan. Op de website en op een bord in het clubgebouw of aan het kunstgrasveld zullen de namen worden vermeld van de bijdragende sponsors. Op de shirts blijft ruimte voor een beperkt aantal meer zichtbare sponsors, op de achterzijde en beide mouwen.

Daartoe zijn er verschillende pakketten ontwikkeld, vanaf een laagdrempelig “instapniveau” van € 250,- per jaar tot en met volwaardig shirtsponsor a minimaal € 3000,- per jaar. Van alle jeugdsponsorbijdragen wordt 10% gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

We verwachten dat vooral de kleine bijdragen van sponsoren vanuit een emotionele betrokkenheid bij de jeugdafdeling van SDOB gedreven zullen worden en zij minder een commerciële drijfveer zullen hebben. Daarom is de prijs van het kleinste pakket laag gehouden en gekozen voor verbinding aan een goed doel.

Voor echt commerciële doeleinden adviseren we een Shirtsponsorschap (mouw of voorop). Partijen die hiervoor voornamelijk in aanmerking zouden komen zijn echt Broekse partijen met een regionale aantrekkingskracht (onze jeugdleden komen immers veel in de regio) met zowel commercieel als maatschappelijk belang.

Bij het shirtsponsorpakket (voorop) staat een “vanaf-prijs”  van € 3000.  Deze  shirtreklame valt makkelijk te combineren met ander promotiemogelijkheden binnen de vereniging.

De korte termijn doelstelling van de club is om alle jeugdleden van een nieuw tenue te voorzien. Na 3 a 4 jaar zal het tenue vervangen worden vanuit een spaarpot die opgebouwd wordt uit een jaarlijkse ‘kledingbijdrage’ van de leden. Op de lange termijn zullen de jeugdsponsorbijdragen direct voor overige activiteiten ten gunste komen van het Jeugdfonds. Het SDOB Jeugdfonds is een door de Jeugdcommissie van SDOB beheerd fonds waarvan de opbrengsten uitsluitend worden gebruikt voor projecten die tot doel hebben om de aantrekkelijkheid van SDOB voor jeugdige spelers en hun betrokkenheid te behouden en met name ook te vergroten.

Sponsorpakketten

Voor alle sponsorpakketten geldt dat er 10% van het bedrag wordt gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

Pakket:
Jeugdsponsor: € 250,- per jaar

Je bedrijf sponsort de SDOB jeugdteams voor een minimale periode van 3 jaar.

Je krijgt:

Pakket:
Jeugd- & bordsponsor: € 500,- per jaar

Je bedrijf sponsort de SDOB jeugdteams voor een minimale periode van 3 jaar.

Je krijgt:

Pakket:
Jeugd- & Shirtsponsor (mouw): € 1500,- per jaar

Je bedrijf sponsort de SDOB jeugdteams voor een minimale periode van 3 jaar.

Je krijgt:

Pakket:
Jeugd- & Shirtsponsor (voorop): € 3000,- per jaar

Je bedrijf sponsort de SDOB jeugdteams voor een minimale periode van 3 jaar.

Je krijgt:

Sponsor worden?

Draagt u onze jeugd ook een warm hart toe, heeft u interesse in èèn van onze sponsorpakketten en wilt u uw bedrijfslogo ook prominent op ons digitale sponsorbord op èèn of meerdere webpagina’s, neem dan gerust contact met ons op of download hier het sponsorformulier.

Het ingevulde formulier kan worden afgegeven bij een van de contactpersonen of per e-mail worden gestuurd naar: penningmeester@sdob.nl

Contactgegevens jeugdsponsoractie

Frank ten Veen frank.ten.veen@planet.nl 06-24687152 sponsor-coordinator
Paul Riedijk paul.riedijk@gmail.com 06-52012558 sponsor-coordinator
Pieter Roozenboom pieter@roozenboom.com 06-53674849 sponsor-coordinator
Penningmeester penningmeester@sdob.nl   penningmeester