Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Kantinediensten

Bij SDOB draait alles om de inspanningen van vrijwilligers, die alle zeilen bijzetten om de club op een plezierige manier te laten functioneren. Dit is heel zichtbaar in de kantinebezetting, de mensen die er elk weekend weer voor zorgen dat alle bezoekers op tijd hun hapje en drankje krijgen.

De kantinebezetting bestaat voor een deel uit vaste medewerkers. Ook van ouders* van jeugdleden wordt echter verwacht dat ze op zaterdag af en toe bijspringen.

Dat werkt als volgt:

Naast 1 vaste medewerker wordt steeds een ouder van een jeugdlid ingedeeld. Een ouder draait met een vaste medewerker een dienst van 2 1/4 uur op een zaterdag dat het team van zijn/haar kind thuis speelt. De werkzaamheden zijn voornamelijk verkoop van koffie / thee / frisdrank/ tosti’s / snoep. Er wordt niet gefrituurd op zaterdag en er wordt ook geen alcohol geschonken.

De indeling wordt verzorgd door Catharina Tolsma. Zij benadert de ingeroosterde ouders persoonlijk.

Belangrijk: het leveren van kantinediensten is niet vrijblijvend. Als een ouder niet kan op de aangegeven datum, dan regelt hij of zij zelf een vervanger. Een andere ouder bijvoorbeeld.

Voor de kantinediensten staan voor de komende weekends de volgende mensen ingepland:

26 mei 2018


08.00 – 10.15, JO9-1, Simone/Geert
10.15 – 12.30, JO9-2, Naomi/Reinier


12.30 – 14.45, JO14-1, Pieter Thole (of moeder)
14.45 – 17.00, JO17-1, Sandra van Ojik
 

     
     

* ouder of verzorger
** kan ook eerder klaar zijn, afhankelijk van het aantal wedstrijden in de middag.