Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Instuif SDOB Mini`s (5 juli)

28-6-2017

Beste ouders / verzorgers van kinderen uit Broek en omgeving,

Graag maken we jullie attent op onze jaarlijkse instuif voor de allerkleinsten: de SDOB Mini’s, ook wel de Vuurdraken of Waterdraken genoemd. Een mooie mogelijkheid om leuk en gezellig kennis te maken met voetballen voor jongens en meisjes tot ca. 6 jaar.

Als je kind is geboren in 2012 of 2013, dan mag hij of zij al meedoen met voetbal! Voor deze toekomstige talentjes wordt er wekelijks op de woensdagmiddagen een leuke training georganiseerd op de voetbalclub van Broek in Waterland, SDOB, onder leiding van enthousiaste trainers. Na enkele maanden trainen kan uw kind op zaterdagen meedoen met speelse wedstrijdjes “om des Keizers’ baard” in de regionale Mini Competitie. Om de beurt spelen we uit en thuis tegen kids uit de zelfde leeftijd van andere clubs. Zo kunnen kinderen op een leuke manier en in teamverband leren omgaan met sporten, spelen, winnen en verliezen. Dit jaar deden er bijna 40 kids vol enthousiasme mee.

Wilt u kijken of voetbal ook voor uw kind een leuke sport is? Kom dan naar de vrijblijvende proeftraining op Woensdag 5 juli om 14.00 uur (DUS NIET OM 16.00 zoals eerder gemeld). We spelen op het achterste kunstgrasveld. Deze uitnodiging geldt expliciet ook voor meisjes! Er zijn al heel veel enthousiaste, voetballende meiden bij onze club.

Meedoen? Stuur dan een mail naar Thomas Koster.

We kijken er naar uit om de nieuwe kinderen te verwelkomen!