Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Teamindeling Jeugd 2017-2018

16-6-2017

Het is elk jaar in mei en juni weer een enorm gepuzzel om de jeugdteams voor het nieuwe seizoen voor elkaar te krijgen. Zo ook dit jaar!

Het geboortejaar van de jeugdspeler is sinds de huidige teamaanduidingen van de KNVB het hoofdcriterium voor de indeling, en dat hebben we gecombineerd met de elementen 'voetbalkwaliteit' en 'leuk team met genoeg spelers'. In de meeste gevallen is dat goed gelukt, maar omdat we een kleine club zijn hebben we hier en daar toch moeten improviseren. Maar, er ligt ook nu weer een indeling die recht doet aan de verschillende belangen.

Klik HIER of op de afbeelding hieronder voor de indeling voor het seizoen 2017-2018:

Trainen met het nieuwe team

Op maandag 19 juni start de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Alle teams gaan trainen in de nieuwe samenstelling. Deze voorbereiding loopt t/m 14 juli, daarna is het officieel zomerstop.

Klik HIER of op de afbeelding hieronder voor het trainingsschema voor deze periode:

Bijzonderheden:

Let op: dit schema geldt alleen voor de zomerperiode (t/m 14 juli). Bij de start van het nieuwe seizoen verschijnt er weer een nieuw trainingsschema.

Coaches nieuwe seizoen

De coaches voor de teams voor het komende seizoen zijn nog niet vastgelegd. Zij zullen persoonlijk benaderd worden door Rikkert de Ruiter, voor het komend seizoen.

Vragen of opmerkingen? Graag een berichtje naar de JC.

SDOB Jeugdcommissie