Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

SDOB rustpunt in Nacht van de Vluchteling

7-6-2017

Hoe ver zou jij s’nachts lopen uit angst voor geweld?

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni 2017 organiseert Stichting Vluchteling de achtste Nacht van de Vluchteling. 1350 deelnemers lopen in het holst van de nacht 40 kilometer. Het doel is een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te lopen voor noodhulp voor vluchtelingen wereldwijd. Om 00.00 uur start de tocht vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam en de finish is ook daar.

Rustpunt SDOB

SDOB ligt ook op de route. De wandelaars komen tussen 02:30 en 05:30 bij SDOB om te rusten, iets te eten of te drinken, naar de wc te gaan of om zich te laten behandelen door de EHBO.

De organisatie wil op SDOB een gezellig rustpunt maken voor de deelnemers. Dat moet lukken: er is een bandje, de bar is open voor de verkoop van snacks en er is gratis koffie / thee. Een ludiek voetenbad met vuurkorven en lampjes en het plan is om quiches, taarten of ander lekkers te maken en die voor het goede doel te verkopen.

Meedoen, meer weten, meer ideeën?

Mocht je mee willen helpen, de organisatie kan nog mensen en materiaal gebruiken! Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje Weekhout (bij SDOB actief als coach van JO9-4M): hallo@regeltmaart.nl of 06-19200148.

Meelopen of doneren? Kijk op https://www.nachtvandevluchteling.nl/.