Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

ALV: Lex stopt als penningmeester

10-11-2016

 Van onze verslaggever ter plaatse:

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was een bijzondere dag, 8 november 2016. De Amerikanen kozen een controversiële nieuwe president, en tijdens de ALV namen we bij SDOB afscheid van onze gewaardeerde en zeer betrouwbare penningmeester Lex Ordelman. In beide gevallen kunnen we spreken van een nieuw tijdperk, waarbij we in het tweede geval de toekomst zeker met vertrouwen tegemoet kunnen zien, want wij krijgen er een veelbelovende nieuwe penningmeester voor terug.

In de 7 jaar dat Lex de functie van penningmeester uitoefende heeft hij naast zijn hoofdtaak om de financiën te organiseren en op orde te houden, een belangrijke rol gespeeld bij vele andere projecten. Te veel om op te noemen, maar er waren onder andere de organisatie van de loterij voor de financiering van de lichtmasten en het regelen van de wedstrijd SDOB/Ajax ter ere van de opening van het kunstgras. Tevens werden onder zijn leiding het cashless betalen in de kantine en de SDOB ClubCard ingevoerd. Bij zijn aftreden werd Lex daarom met recht door de ALV benoemd tot Lid van Verdienste van onze club.

Namens de hele club: nogmaals heel veel dank voor al het werk dat je hebt verzet als penningmeester! En aan Maarten Doornenbal, de opvolger van Lex: veel succes! 

De ALV ging verder akkoord met de benoeming van Sander ten Dam (tevens lid Seniorencommissie) en Dries van der Eerden (tevens voorzitter van de Jeugdcommissie) tot het bestuur. Aan het bestuur werd verder decharge verleend voor het in het afgelopen seizoen gevoerde (financiële) beleid. Speciale dank ging ook uit naar de leden van de kascommissie Juliette Hasker en Jorrit verweij, en natuurlijk Dirk de Waard voor zijn niet aflatende zorg voor het reilen en zeilen van de kantine.

De vergadering werd afgesloten met een zeer inspirerende presentatie door Djordi Hopman, onze hoofdtrainer, waarin hij zijn visie op het voetbal en de toekomst van onze selectie uit de doeken deed. Een ding is zeker, we gaan een ambitieus seizoen tegemoet. Zo wonnen wij al even van de koploper!.