Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Wegwerkzaamheden N247

10-11-2016

Speciaal voor de voetballiefhebbers van buiten Broek in Waterland die SDOB de komende week willen bezoeken, maar ook voor de Broekers zelf: door werkzaamheden aan de N247 tussen Het Schouw en Broek in Waterland is het dorp, en daarmee SDOB minder goed bereikbaar. Zeker als u uit de richting Amsterdam komt, of via de Jaagweg uit Purmerend, dan kan het zijn dat u hinder ondervindt, of dat u beter kunt omrijden.

N247 - onderhoudswerkzaamheden van 14 - 21 november

De provincie Noord-Holland laat in de periode van 14 november tot 21 november 2016 onderhoudswerkzaamheden verrichten aan het weggedeelte tussen Het Schouw en Broek in Waterland. De werkzaamheden vinden zo veel mogelijk plaats buiten de spits  van 20.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s ochtends. Op Het Schouw is de hele week slechts 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer in beide rijrichtingen.

N247 geheel afgesloten van 18 - 21 november

Van vrijdagavond 18 november 20:00 uur tot maandagochtend 21 november 5:00 uur zal het werkvak tussen Broek in Waterland (Eilandweg) en Het Schouw (Jaagweg) in het geheel worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De lijnbus en hulpdiensten worden langs het werkvak begeleid. Al het overige verkeer wordt omgeleid. Ter plekke zijn de omleidingen en afsluitingen gemarkeerd met borden.

Alternatieve route

Kort samengevat:

Meer informatie is te vinden op de site van de Provincie Noord Holland.