Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Druk bezochte visieavond zorgt voor nieuwe ideeŽn

28-10-2016

SDOB is van ons allemaal. Wat is er dan leuker dan een avond serieus met elkaar over onze club van gedachten te wisselen. Dat is precies wat er op woensdagavond gebeurde.

In de kantine werd door ongeveer 25 zeer enthousiaste en gedreven SDOB-ers gediscussieerd over een aantal thema’s betreffende de toekomst van SDOB. Dat gebeurde onder de deskundige leiding van een professionele coach en gespreksleider: Daniella Zwaaf.

Onderwerpen die ter sprake kwamen: opleidingsbeleid, hoe gaan we om met onze vrijwilligers en hoe geven we blijk van onze waardering, de maatschappelijke rol van SDOB en hoe zorgen we voor een betere verbinding tussen junioren en senioren, en hoe zorgen we ervoor dat de jeugd bij de club blijft ?

Er zijn diverse concrete plannen op tafel gekomen, die nu zullen worden uitgewerkt door de aanwezigen. Dat gaan ze natuurlijk niet alleen doen, dus schrik niet als binnenkort een beroep op je wordt gedaan.

Een inspirerende en zeer vruchtbare avond dus. Op de komende jaarvergadering (8 november) zullen we over deze Visie-avond rapporteren.

Met veel dank aan alle aanwezigen!