Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Kunstgras update

18-10-2016

Afgelopen woensdag hebben wij overleg gehad met de Gemeente. Daarbij waren tevens vertegenwoordigers van de voetbalverenigingen uit Monnickendam, Ilpendam en Marken aanwezig.

Namens de Gemeente werd het gesprek voorgezeten door wethouder G. Bekhuis. De wethouder vindt de situatie ook zorgelijk, maar wil vooralsnog het door KNVB en RIVM aangekondigde nadere onderzoek afwachten, hoewel onduidelijk is hoe diepgaand dat onderzoek zal zijn.

Verder zal de Gemeente in de tussentijd nagaan of de korrels kunnen worden vervangen en tegen welke kosten.

De volgende dag is een en ander ook in de Raadsvergadering aan de orde geweest en wederom (voor zover wij hebben begrepen) besloten eerst het nadere onderzoek af te wachten.

SDOB zal voorlopig het ingezette beleid voortzetten. De staf (trainers en wedstrijdplanners) hebben de opdracht het kunstgras zoveel mogelijk te mijden te beginnen met de keepers en de jongste jeugd voor zover de capaciteit dat toelaat. Voor de mini’s zal een extra veldje worden gecreëerd. Ouders en spelers zullen verder zelf moeten beslissen of zij een wedstrijd of training op kunstgras te riskant vinden.

Voor vragen, suggesties en het aanbieden van aanvullende deskundigheid: neem contact op via bestuur@sdob.nl.

Met hartelijke groet, namens het bestuur,

Ruprecht