Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Opvolger Lex gevonden

30-8-2016

Zoals jullie weten is het de wens van Lex Ordelman nog dit jaar zijn taak als penningmeester neer te leggen. Er werd daarom al enige tijd gezocht naar een goede opvolger. Gelukkig is die nu gevonden! Maarten Doornenbal is bereid de plaats van Lex in het bestuur in te nemen.

Maarten is op zijn 7e jaar in Broek komen wonen op de Molengouw en direct lid geworden van SDOB. Hij heeft altijd bij SDOB gevoetbald en is daarnaast meerdere jaren actief geweest als jeugdscheidsrechter. Daarna heeft hij nog meerdere seizoenen in het 1e en het 2e elftal van SDOB gespeeld, maar moest hier tot zijn grote verdriet een punt achter zetten wegens een zware knieblessure. Hij is nu tevens medeverantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse Sixen-toernooi.

Na het voltooien van zijn studie vorig jaar, een Bachelor Bedrijfskunde aan de VU, en vervolgens een Master Entrepreneurship op de UVA, heeft Maarten een commerciële functie aanvaard (Sales Traineeship) bij een groot bedrijf gesitueerd op de Zuid-as in Amsterdam.

Maarten is dus een SDOB’er in hart en nieren en beschikt over de juiste papieren om de verantwoordelijkheid voor de financiën van SDOB van Lex over te nemen. Het bestuur beveelt de leden dan ook unaniem en van harte aan Maarten tijdens de komende jaarvergadering in die rol te benoemen.

Maarten zal de komende tijd de bestuursvergaderingen alvast bijwonen en door Lex wegwijs worden gemaakt in de financiële administratie van onze club.

Namens het bestuur,

Ruprecht Hermans