Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

FinanciŽle administratieve ondersteuning gezocht

15-7-2016

Bestuursmededeling - URGENT

Dit jaar verlaat Lex Ordelman (helaas) het bestuur. Jammer genoeg is het nog niet gelukt voor hem een vervanger te vinden.

Een van de taken van Lex, als penningmeester, was het op orde houden van de financiële administratie van de club, het bijhouden van betalingen en ontvangsten en het produceren van overzichten. Deze administratie vormt het kloppend hart van de club en het op orde houden ervan is een eerste voorwaarde voor ons voortbestaan.

De club zou al zeer geholpen zijn als wij iemand zouden kunnen vinden die bereid is deze taak (onder de verantwoordelijkheid van het bestuur) op zich te nemen. De financiële administratie is volledig geautomatiseerd.

Het werk komt in het bijzonder neer op het regelmatig invoeren en rubriceren van betalingen. Dit kan vanuit huis met een internetverbinding en een scanner voor het invoeren van de bonnen/rekeningen.

Lex is bereid een kandidaat een korte instructie te geven en zal altijd klaar staan om vragen te beantwoorden.

Wij hebben er over gedacht de financiële administratie uit te besteden aan een commerciële organisatie. De kosten daarvan zijn echter hoog en dat zou leiden tot een verhoging van het lidmaatschapsgeld van ongeveer € 10,-. Dat vinden wij onwenselijk.

Hieronder staat een globaal overzicht van de onderdelen van de boekhouding. Wij denken dat een en ander met gemiddeld 1-2 uur per week zou kunnen worden gedaan.

Als je bereid bent te onderzoeken of je dit eventueel voor de club zou willen doen, neem dan contact op met Lex (020-403 3514).

Namens het bestuur,

Ruprecht Hermans