Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Djordi Hopman nieuwe hoofdtrainer van SDOB

7-4-2016

SDOB heeft met ingang van het komende seizoen (2016-2017) een nieuwe hoofdtrainer: Djordi Hopman. Het bestuur van SDOB is zeer verheugd dat gisteren de contractsonderhandelingen konden worden afgesloten met een handtekening van beide partijen.

Voorzitter Ruprecht Hermans merkt op: “Na meerdere succesvolle seizoenen onder Jaap Boes, is het voor SDOB een goede zaak dat we in Djordi een enthousiaste opvolger  hebben gevonden. Wij verwachten niet alleen een doorzetten van de trend omhoog bij de selectie, maar ook een verbetering van de opleiding bij SDOB als geheel. Djordi zal, als hoofdtrainer, het technisch hart zijn van de hele club en zal dan ook regelmatig tevens op zaterdag op de velden te vinden zijn en bij jeugdtrainingen.

Djordi is op dit moment actief bij Volendam. Hij is 32 jaar oud, getrouwd en heeft twee prachtige dochters. Djordi woont in Amsterdam Noord en werkt bij Sportacademie Amsterdam.

Uiteraard zijn wij Jaap Boes zeer dankbaar voor wat hij allemaal voor onze club heeft betekend en ronden wij eerst met hem het huidige seizoen af.

Djordi Hopman nieuwe hoofdtrainer SDOB

Foto: Justin Ordelman