Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

AZ Selectiedagen

2-3-2016

Amsterdam en Volendam zijn natuurlijk dichterbij, maar Broek in Waterland ligt ook min of meer in het achterland van Alkmaar, en dus van AZ.

Het zal u niet verbazen dat AZ als ambitieuze profclub altijd op zoek is naar talentvolle jeugd. Daarom organiseert de club geregeld selectiedagen waarop kinderen hun kunsten kunnen tonen aan trainers én scouts van de AZ jeugdopleiding. De volgende AZ Selectiedagen vinden plaats in mei 2016.

SDOB is partner van AZ, en jeugdleden van SDOB, geboren tussen 1-1-2003 en 31-12-2008, kunnen aan deze selectiedagen meedoen.

Hieronder vindt u alle informatie over data, locaties en aanmelden.

AZ Selectiedagen

Meld je aan voor de AZ Selectiedagen!
Wil jij trainen als een speler van AZ en je kunsten tonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding? De inschrijving voor de AZ Selectiedagen 2016 is geopend. Het evenement wordt in mei op zeven verschillende locaties in Noord-Holland georganiseerd.

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaar je hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de dagen wordt door de trainers en scouts van AZ actief gespeurd naar talent.

Pupillen en junioren
Als je bent geboren tussen 1-1-2003 en 31-12-2008 kun je je inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Locaties
De AZ Selectiedagen vinden dit jaar plaats op de volgende zeven locaties en datums:

Inschrijven
We raden je aan om je in te schrijven op een locatie bij jou in de buurt. Aanmelden voor één van de dagen kan via deze link.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost EUR 10,=. Voor de betaling maak je gebruik van Ideal.

Met sportieve groet,
AZ Voetbalschool