Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

13 dec 2015: Jaarvergadering plus feest!

25-11-2015

De jaarvergadering is dit jaar op zondag 13 december 2015 van 16.00 - 19.00 uur.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst, want de jaarvergadering van SDOB is dit jaar anders dan anders.

Het bestuur wil graag van u horen waar het met SDOB naar toe moet. SDOB is er immers niet alleen voor de leden, maar is ook van de leden. Daarom gaan wij er van uit dat alle leden op 13 december naar SDOB komen, niet alleen voor de vergadering, maar ook voor een bijzonder feest! Wij vieren dan ook het begin van onze samenwerking met Broek Lab en de gemeente Waterland, een samenwerking die tot doel heeft gezonde sport met gezond eten te stimuleren.

Broek Lab en de gemeente Waterland planten deze winter fruitbomen op het SDOB terrein. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom wordt de jaarvergadering dit jaar vergezeld van een echt plantfeest (vanaf 16.00 uur) voor alle SDOB leden en hun ouders. Na het planten van meer dan 35 appelbomen, de jaarvergadering voor de ouders (die begint om 17.00 uur) en een film voor de kinderen, barst het feest los. Behalve muziek, lekker eten en drinken zijn er allemaal leuke appelactiviteiten. Je kan zelfs een eigen appelboom adopteren!

De stukken voor de vergadering kunt u binnenkort vinden op de website. Het programma voor deze feestelijke middag ziet er zo uit:

 

Klik hier om het programma te downloaden.

Tot zondag 13 december, om 16.00 uur bij SDOB.