Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Medewerkersavond groot succes

10-10-2015

Het was druk in de kantine op zaterdagavond 10 oktober. In totaal zo'n 80 SDOB medewerkers - leden van de diverse commissies, teamleiders, trainers, kantinemedewerkers, de onderhoudsploeg en andere nauw bij de club betrokken medewerkers - werden door het Bestuur getrakteerd op een gezellige avond, als dank voor al het werk dat ze voor de club verzetten. Deze dank werd verwoord door de voorzitter, die nog eens uitlegde hoe gelukkig SDOB zich kan prijzen met het grote aantal actief betrokken leden en daarbij over bijna alle aanwezigen wel iets leuks te melden had.

De culinaire verzorging noemen we nog even apart: Milko Schuller verzorgde met zijn 'Meat at the Bar' een heerlijke barbecue en het voortreffelijke dessert was van Marieke Kuen van Eetwinkel Jesse. En natuurlijk zorgden Dirk de Waart en zijn mensen van achter de bar voor een goede smering.

Kortom, het was weer een gezellige avond en we kijken uit naar de volgende medewerkersdag. Nogmaals een hartelijk dank aan alle medewerkers en aan Milko en Marieke!