Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Nieuwe mini`s: instuiftrainingen op 6 en 13 juni

5-6-2015

De coördinatoren van onze mini-pupillen hopen dat er na de zomer weer veel nieuwe minipupillen bij SDOB beginnen. Lees hieronder meer over de instuif- en proeftrainingen die ze in juni organiseren.

Instruiftrainingen voor nieuwe mini-pupillen op 6 en 13 juni

Graag willen we de ouders van kinderen die in 2009 of 2010 zijn geboren, informeren over de mogelijkheid om te komen voetballen bij de mini-pupillen van SDOB, onze gezellige dorpsvereniging.

Om u en uw kind te laten ervaren hoe leuk voetballen bij SDOB is organiseren we instuiftrainingen op zaterdag 6 juni en 13 juni, waarbij nieuwe kinderen vrijblijvend kunnen komen kennismaken met voetbal en meetrainen met de andere mini’s. We beginnen om 9.30 uur op het kunstgrasveld van SDOB. Deze mogelijkheid geldt voor jongens én expliciet ook voor meisjes! Er zijn hier geen kosten aan verboden. Niet vergeten: voetbalschoenen of gymschoenen aan.

Wat is de gedachte hierachter? Sinds enkele jaren heeft SDOB een afdeling “mini-pupillen” voor kinderen van 4-6 jaar. Zo kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met sport en voetbal, voordat ze in de F-jes komen. Dit seizoen bestond onze groep uit 25 enthousiaste kinderen. Eenmaal per week trainen we (op vrijdag middag) en eenmaal per week spelen de kinderen die daar aan toe zijn ook een wedstrijdje 4 tegen 4 met andere clubs.

Pieter Roozenboom & Valentijn Bras