Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Kantinediensten jeugd: nieuwe regeling

29-5-2015

Dit seizoen heeft SDOB voor de kantinediensten gebruik kunnen maken van de noodzakelijke en onmisbare extra inzet van ouders van jeugdteams. Daar zijn club en spelers uiteraard dankbaar voor. In het nieuwe seizoen wordt de organisatie van deze inzet iets aangepast op basis van de ervaringen uit de praktijk.

De nadruk ligt in de nieuwe regeling op meer duidelijkheid aan het begin van het seizoen over welke ouder op welke dag kantinedienst moet draaien. Degene die dienst heeft moet voorts zelf voor vervanging zorgen bij afwezigheid. In de aangepaste regeling worden de leiders in beperktere mate betrokken bij de dienstregeling. Zij geven aan het begin van het seizoen een schema op van ouders die kantinedienst hebben.

In augustus organiseert de Jeugdcommissie weer een bijeenkomst voor de leiders van de jeugdteams. Tijdens deze bijeenkomst licht de kantinecommissie de regeling toe, met instructies en 'tips 'n tricks' voor de leiders. Dat is nodig om de kantinebezetting vanaf de eerste wedstrijden tijdig bekend te kunnen maken.

De nieuwe regeling is te vinden op de pagina Reglementen.