Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

10 januari 2015: Dorpsderby SDOB Vaders

7-1-2015

Het wordt een echte traditie, de SDOB Vaders ontmoeten elkaar weer in de sportieve dorpsclash :

10 januari 2015, 16.00 uur,  Noordsche Bosch: 2e editie van de Dorpsderby Broek Noord - Broek Zuid

Vorig seizoen bleken de mannen van Broek Zuid veel te sterk voor hun Noordsche Buren. Dit jaar daarom een herkansing, in een wedstrijd waarin alles mogelijk is. Komt Broek Noord met een verrassende opstelling, en verhuist de wisseltrofee naar de andere kant van de N247? Of wonen de beste spelers ook dit jaar weer gewoon aan de Zuidas?

De wedstrijd staat opnieuw onder de strakke leiding van Ger Meijn, die voor de wedstrijd alle spelerspassen zal controleren. Rob de Baat heeft de belangrijke taak om de wisselbeker uit te reiken aan het winnende elftal. Voor, tijdens en na de wedstrijd zorgen Dirk de Waart en zijn kantineteam voor drankjes en versnaperingen in onze gezellige SDOB kantine.

Alle fans en dorpsgenoten zijn welkom langs de lijn om hun favoriete spelers aan te moedigen met vlaggen, spandoeken en spreekkoren.

Dé voetbalactiviteit van dit seizoen wordt ook dit jaar weer georganiseerd door en voor de Vaders van SDOB. Op het menu staat overigens niet alleen veel strijd, maar ook gezelligheid. Na afloop is er namelijk een gezellig potje eten en drinken voor de voetballende vaders en hun gezinnen. Plaats van handeling: het Broekerhuis.

Klik hier voor de objectieve prognoses vanuit noordelijk perspectief. De counter uit Zuid (link verwijderd) is echter vlijmscherp...