Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Vlaggen, jij kunt het ook

28-5-2020

Op enig moment gaan er weer wedstrijden gespeeld worden. Dan krijg je ook weer de vraag: 'het begint zo, wie wil er vlaggen? En dan is het mooi als je kunt zeggen 'tuurlijk, geef mij die vlag maar...'. Het is een belangrijke taak, vlaggen, want bij wedstrijden op een heel veld heeft elk team iemand nodig die vanaf de zijlijn de scheidsrechter assisteert. Dus, hoe meer mensen het kunnen, hoe beter. Ook jij kunt dat leren, want wij organiseren twee workshops!

De workshops worden gegeven door Bram Bos, die na zijn voetbaljaren bij SDOB is uitgegroeid tot een talentvolle KNVB-scheidsrechter, die ook al vele officiële wedstrijden heeft gevlagd.

De cursus is voornamelijk bedoeld voor de ouders van de teams die een vlagger nodig hebben (JO13 en ouder) en voor wie vlaggen helemaal nieuw is. Maar ook als jij al ervaring hebt en je kennis wilt opfrissen, dan ben je van harte welkom. Dat geldt ook voor jeugdleden die willen vlaggen.

SDOB biedt de cursus aan, dus hij kost je niets. En we houden natuurlijk rekening met de 1,5 meter afstand

Meer info en aanmelden: mailtje naar de Jeugdcommissie. Geef duidelijk aan voor welke avond je je inschrijft en meld eventueel ook het team waar je bij hoort.