Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Coronavirus: spelen met afstand

21-3-2020

Het voetbalveld van SDOB blijkt de afgelopen dagen een populaire plek voor kinderen om te gaan spelen. Het is ook een mooi veld met veel ruimte waar je je goed kunt uitleven. En die ruimte is belangrijk.

Het dwingende advies vanuit onze overheid is om minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te houden om zo de kans op besmetting klein te maken. Dit geldt ook voor kinderen. Jullie zijn je daar vast allemaal bewust van.

Nu worden wij echter als bestuur van SDOB regelmatig gecontact dat er veel kinderen op het veld zijn die geen rekening houden met de 1,5 meter. En dat is ook moeilijk, zij hebben daar hulp bij nodig. Daarom het dringende verzoek om met je kinderen te bespreken dat die 1,5 meter belangrijk is én wellicht bij je eigen kinderen te controleren of ze zich eraan houden.

Het terrein van SDOB is op dit moment vrij toegankelijk. De redenen zijn vooral van praktische aard. Er zijn andere gebruikers van het terrein en bovendien is niet het hele terrein omheind. Dat maakt handhaving erg lastig. Bovendien geldt de regel van afstand houden natuurlijk niet alleen voor het voetbalveld.

Kortom wij vragen jullie allemaal om er met elkaar voor te zorgen dat ook kinderen de juiste afstand tot elkaar houden. Op het voetbalveld én daarbuiten.

Namens het Bestuur, Sander ten Dam