Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Corona update: geen eigen trainingen meer, medewerkersavond uitgesteld

16-3-2020

Van het Bestuur:

Afgelopen donderdag hebben we als bestuur besloten om alle trainingen tot nader orde af te gelasten. Desondanks zijn er verschillende teams geweest die op eigen initiatief hebben getraind. En dat was gezien het open blijven van de scholen en de andere adviezen ook best te begrijpen. Als vereniging hebben we dat ook toegestaan.

Echter, met de nieuwste richtlijnen vanuit de overheid: de voorlopige sluiting van de sportverenigingen én de oproep tot het bewaren van afstand tot elkaar (anderhalve meter), hebben we nu besloten om ook deze trainingen vanaf nu niet meer toe te staan. Wij rekenen op jullie begrip en het besef om er met elkaar voor te zorgen dat we het virus niet verder te verspreiden. Deze maatregel gaat per direct in en duurt tot in ieder geval 6 april, conform de richtlijnen van de overheid.

In verband met het coronavirus is verder de medewerkersavond die gepland stond voor 4 april, uitgesteld. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk vastgesteld, dit uiteraard afhankelijk van de verdere ontwilkkelingen.