Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Teampresentatie eerste elftal SDOB

8-11-2019Met al bijna tien gespeelde wedstrijden lijkt het nieuwe eerste elftal van SDOB zijn draai gevonden te hebben. Met voornamelijk positieve resultaten op zak is het tijd voor het team om zich officieel voor te stellen aan het publiek! Graag nodigen wij jullie daarom uit voor de teampresentatie op vrijdagavond 22 november 2019.

De avond wordt geopend door Selectie Support, een groep mensen die op diverse vlakken ondersteuning geeft aan de selectie. Na een introductie van voorzitter Sander ten Dam over het zaterdagvoetbal bij SDOB zullen alle spelers zich voorstellen. Ook hoofdtrainer Nick van der Bunt zal een presentatie geven over zijn plannen, werkwijze en visie met betrekking tot het eerste elftal.

De teampresentatie is vooral bedoeld om op een gezellige manier het eerste team beter te leren kennen en zodoende nog meer verbondenheid te creëren. Wij hopen met dit evenement alle betrokkenen van SDOB meer inzicht te geven in de hoofdmacht van onze club. Een mooie nieuwe traditie om het seizoen mee te beginnen!

Iedereen (jong én oud) die op welke manier dan ook verbonden is aan SDOB is van harte welkom: leden, donateurs, vrijwilligers, Vrienden, sponsoren, trainers, grensrechters, scheidsrechters, supporters... Kortom: iedereen die SDOB een warm hart toedraagt zien wij graag de 22e in de kantine van Het Noordsche Bosch. De presentatie begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Drankjes worden gesponsord door SDOB en de Vrienden van SDOB, hapjes worden verzorgd door Twinskitchen Catering en natuurlijk zorgt Selectie Support voor een leuke verrassingsact.

Graag tot dan!

Selectie Support