Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Rene de Vries Hoofd Jeugopleiding SDOB

24-6-2019

Vorige week maakte Bas IJsselstijn, Hoofd Jeugopleiding van SDOB, bekend dat hij ons na dit seizoen gaat verlaten. Vanaf augustus wordt hij HJO bij De Dijk in Amsterdam. Daarbij gaat hij de trainer van het eerste elftal assisteren (zaterdag hoofdklasse), wat hem de kans geeft om de cursus TC1 te gaan doen.

De opzegging van Bas kwam als een verrassing, want Bas is pas een jaar geleden bij SDOB begonnen. Gelukkig maakt hij zijn seizoen netjes af.

Nog belangrijker: hij heeft ons meteen in contact gebracht met zijn opvolger. Dat is René de Vries, een trainer met meer dan 40 jaar ervaring in zowel het jeugdvoetbal als het damesvoetbal. Clubs waar hij de afgelopen jaren gewerkt heeft als trainer en/of Hoofd Jeugdopleiding zijn onder andere FC Uitgeest, ADO '20, SV De Meteoor, FC Kadoelen, Zaandijk, De Meer en SJC. Na een aantal plezierige gesprekken met René hebben de JC en het bestuur besloten René een contract aan te bieden.

Na het bericht over Rikkert nu dus alweer een melding over jeugdtrainers van SDOB. Wij concluderen dat wij steeds meer een springplank worden. Een periode bij SDOB, hoe kort ook, is een nuttige stap in de carriëre van ambitieuze talentvolle spelers en trainers die verder willen groeien. Natuurlijk is dat voor onszelf soms lastig, maar tegelijkertijd is het ook iets waar we trots op kunnen zijn.

Tot slot: Bas bedankt voor je prima jaar bij SDOB en veel succes bij De Dijk. René - we gaan er vanuit dat het goed komt met je contract - vast gefeliciteerd met je overstap naar de leukste club van Waterland.