Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Petje af voor de jeugdscheidsrechters van SDOB!

14-6-2019Ook dit jaar is het weer gelukt om voor alle jeugdwedstrijden die op een heel veld spelen een scheidsrechter aan te stellen. Dit is alleen maar gelukt omdat we gebruik kunnen maken van een mooie vaste kern scheidsrechters die al jaren betrokken zijn bij SDOB. Daar zijn we heel trots op!

Het gaat om Bart Sarlemijn, Roy Wheeler, Bram Bos, Wesley de Waart en Thjom Schram. We danken ze heel hartelijk voor het afgelopen seizoen! Daarnaast zijn we heel blij om te kunnen melden dat ze ook volgend jaar weer wedstrijden voor SDOB willen fluiten! 

Niet onvermeld mag blijven dat dit allemaal niet mogelijk was geweest zonder de enorme inzet van Toon Mulder. Die zorgt voor de indelingen, maar ook de scholing en begeleiding van de scheidsrechters. Het is wekelijks een enorme puzzel om het schema rond te krijgen. Hij is overigens heel complimenteus over teambegeleiding van SDOB jeugdteams, die nooit voor problemen zorgen met scheidsrechters.

Ook jeugdscheidsrechter worden bij SDOB? Neem contact op met Toon Mulder
We zoeken nog wel naar versterking voor het scheidsrechterskorps. Dus mocht je interesse hebben, meld je dan bij Toon Mulder. Bij bewezen geschiktheid en voldoende beschikbaarheid, kom je dan ook in aanmerking voor een vergoeding die we vanaf volgend seizoen gaan verstrekken.

Contact opnemen met Toon Mulder: mail.