Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

JO8-1 als enige SDOB-team verder in de beker

5-3-2019

Onze JO8-1 heeft zich als enige SDOB-team geplaatst voor de volgende bekerronde. Dat gebeurde afgelopen weekend in een spannende wedstrijd tegen Odin 59. Hieronder het verslag van Mariska Schouten.

Op naar de kwartfinale van de beker

Op zaterdag 2 maart stond voor de JO8-1 de achtste finale van de beker op het programma. Na een spannende wedstrijd in de vorige ronde (winst na penalty’s), waren Timme, Hidde K., Joey, Kee, Berend, Tobias en Hidde B. er helemaal klaar voor. Tegen Odin 59 moest gewonnen worden om door te gaan naar de volgende ronde.

Strategiebespreking vooraf met de coaches

Onder aanmoediging van vele ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, begonnen we enthousiast aan de wedstrijd. Na een ongelukkig tegendoelpunt maakte Tobias gelukkig al vrij snel 1-1. Uitblinker van de wedstrijd was onze verdediger Berend, die met twee mooie afstandsschoten de stand op 3-1 bracht.

Uitblinker Berend (meest rechts) scoort zijn 1ste doelpunt

Na de rust werd het nog wel even spannend. Odin 59 maakte 3-2 en werd beter. Iedereen deed erg goed zijn best en we waren vol in de aanval en aan het verdedigen. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door Kee, met een mooi lobje over de keeper.

Op naar de laatste acht. Of zoals het team zei: nog drie wedstrijden winnen en dan hebben we de beker!
Een mooi resultaat voor een jong team dat elke week vooruit gaat en hard traint onder leiding van trainers Joost en Chris. Ze gaan in ieder geval hun uiterste best doen in de kwartfinale!

Mariska Schouten