Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Cinema Neeltje & SDOB proudly present: Birdman

17-1-2019

Zin in een mooie film?

Wij ook! Birdman (vanaf 12 jaar) met Michael Keaton, heeft niet voor niks 4 oscars gewonnen. De film gaat over een acteur die al jaren niet meer aan de bak komt in Hollywood, nadat hij ooit super succesvol was met zijn rol als superheld Birdman. Hij plant een grootse comeback door een Broadway show te schrijven, te regisseren en de hoofdrol te spelen. Ondertussen worstelt hij met kritieken van buitenaf, zijn vervreemde dochter en zijn alter ego Birdman.

"De scherpe humor, fantasierijke beelden en briljante optredens van Michael Keaton, Edward Norton, Naomi Watts en Zach Galifianakis maken Birdman een gedurfde en originele film. De dialogen zijn geweldig, de cast is geweldig, en de film durft maatschappelijke thema’s als ouderschap, vergankelijkheid, zelfrespect en trots in beeld te brengen, rauw en direct”, aldus de kritieken.

Cinema Neeltje strijkt weer neer op een verrassende locatie in Broek: de voetbalhal van SDOB dit keer. Kom je ook lekker film kijken en daarna borrelen en de december-calorieën eraf dansen? Regel dan nu je tickets door een mailtje te sturen aan film@neeltjepater.nl.

Dit artikel is oorspronkelijk geplaatst op 18 december 2018