Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Verslag ALV 8 okt 2018

9-10-2018

De Algemene Ledenvergadering van gisteren was een positief gebeuren. In aanwezigheid van onder andere erevoorzitter Kees Swart en ereleden Wim Drijver en Leni van Riessen, keek voorzitter Sander ten Dam terug op het seizoen 2017-2018, waarin het eerste elftal zich in extremis wist te handhaven in de vierde klasse en waarin MO15-1 de beker won.

Ook liet hij zijn licht schijnen op het nog steeds groeiende ledenaantal (meiden bedankt!), het blijvende elan in de jeugdafdeling, de sfeer in de selectie en een fantastisch verlopen jubileumweekend. De voorzitter bedankte de grote hoeveelheid vrijwilligers die zich week in week uit voor de club inzetten, zoals de onderhoudscommissie, en ook de Vrienden van SDOB en de sponsoren.

Penningmeester Maarten Doornenbal lichtte zijn jaarverslag over het voorbije seizoen toe. De vereniging is financieel gezond en voert ook volgens de kascommissie een correcte boekhouding. Ook de begroting voor het seizoen 2018-2019 ziet er goed uit. SDOB heeft na deze ALV overigens een nieuwe penningmeester: Maarten legt zijn taken neer en wordt opgevolgd door Jorrit Verweij, die bij zijn werkzaamheden ondersteund zal worden door René Spaan.

In het zonnetje gezet werden Ans Evenboer, Jan van Riessen en Dirk de Waart, Zij hebben zich elk op hun eigen manier heel lang ingezet voor de club en Ans en Dirk doen dat nog steeds. Ans en Dirk mogen zich nu Lid van Verdienste noemen, Jan zelfs Erelid. Geheel terecht wat de aanwezige leden en de redactie betreft!