Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

SDOB 90 Touzani en SDOB jeugd stelen de show

3-9-2018

Soufiane Touzani: met dank aan fotograaf Erik Rietman

De tweede dag van SDOB 90 stond voor een groot deel in het teken van voetbal. De jeugd speelde in verschillende leeftijdscategorieën een spannend 2-tegen-2 toernooi. Toernooidirecteur Sander Boon en zijn team haden hun zaken prima voor elkaar, het was prachtig weer en het publiek (ook daar in verschillende leeftijdsklassen) zag dat het goed was.

De prijzen werden uitgereikt door niemand minder dan Soufiane Touzani. De bekende freestyle-voetballer (het woord 'baltovenaar' klinkt opeens heel oud...) had daarvoor met zijn vrienden Los Barranderos een fantastische voetbalshow gegeven. De SDOB jeugd gaf ze goed partij en ook als volwassene werd je soms letterlijk het veld in getrokken. Helaas was er geen herhaling, maar gelukkig kunnen we Touzani altijd nog in actie zien op YouTube.

Lekker eten en drinken kon (tegen schappelijke prijzen) op ons eigen foodplein. De dames van TwinsKitchen hadden onder andere heerlijke frites, Dylan van De Rob bereidde een perfect pitabroodje met inhoud, bij Garibaldis bakten ze pizza in de eigen mobiele pizzatrailer, vaste gast Meat@The Bar leverde onder andere de perfecte hamburger en Antonio zorgde voor het ijs. Uitstekende keuzes van het organiserend comité!

Na het voetbalgebeuren en het eten was het tijd voor een spetterende Caribische verrassing, een spectaculaire limboshow en muziek van DJ Marco Bos. Het werd weer laat...

Kortom, we begonnen onze 90e verjaardag met een fenomenale start op vrijdag en nu hadden we een fenomenale afsluiting. Wat een topdag(en) !