Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

SDOB rustpunt Nacht van de Vluchteling 2018

14-6-2018

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling, dit jaar voor de negende keer.

In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop in verschillende provincies in het land. Er is een route van Rotterdam naar Den Haag, van Nijmegen naar Arnhem, van Utrecht naar Utrecht en van Amsterdam naar Amsterdam. Een pittige maar onvergetelijke ervaring. Het startschot klinkt voor alle edities om precies 00:00 uur middernacht.

De Amsterdamse route loopt via Broek in Waterland, en begint en eindigt bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Rustpunt SDOB

SDOB ligt - na 17,5 km wandelen- ook op de route. De wandelaars komen tussen 01:00 en 05:00 bij SDOB om te rusten, iets te eten of te drinken, naar de wc te gaan of om zich te laten behandelen door de EHBO.

De organisatie wil op SDOB een gezellig rustpunt maken voor de deelnemers. Dat moet lukken: er is een bandje, de bar is open voor de verkoop van snacks en er is gratis koffie / thee. Een ludiek voetenbad met vuurkorven en lampjes en het plan is om quiches, taarten of ander lekkers te maken en die voor het goede doel te verkopen.

Meedoen, meer weten, meer ideeën?

Mocht je mee willen helpen, de organisatie kan nog mensen en materiaal (zoals taart, kruiwagen, schapenvachtje, handdoeken, vuurkorf, lichtsnoer) gebruiken! Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje Weekhout: hallo@regeltmaart.nl of 06-19200148.

Meelopen of doneren? Kijk op https://www.nachtvandevluchteling.nl/.