Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

SDOB JO17-1 te sterk voor Schotse gasten

11-4-2018

Vrijdagavond 6 april, SDOB JO17-1 speelt tegen Milton 2001s uit Schotland. Hieronder het verslag van Jorrit Verweij:

De boys uit Schotland waren behoorlijk vertraagd (vlucht anderhalf uur te laat + een koffer kwijt). Ze besloten rechtstreeks van Schiphol naar Broek te gaan en hadden op tijd kunnen zijn als de buschauffeur ze niet aan het begin van de Broekermeer dijk had afgezet en richting het Schouw had gestuurd. Toen ik ze belde waren ze al 20 minuten aan het lopen en zijn ze omgekeerd. Afijn, om half 9 konden we beginnen. 

Er waren behoorlijk wat toeschouwers op de wedstrijd afgekomen. Die zagen twee enthousiaste ploegen die zeer aan elkaar gewaagd waren. SDOB ging iets efficiënter met de kansen om en kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Skip Renssen en invaller Lucas Harteveld. Milton kwam nog wel terug tot 2-1, maar het was too little too late.

Na afloop van de wedstrijd kregen alle Schotse spelers een mooie SDOB sjaal en cola en patat in de kantine. De tegenstander was ook niet met lege handen gekomen: de door hen gekozen SDOB Man of The Match, Teun van Asbeck, kreeg een Milton muts als aandenken, een vaantje en een paar repen Schotse chocola.

Een mooie internationale ervaring voor the Lads uit Broek en Bannockburn.

Voor de jongens van Milton 2001 stond er dat weekend nog een bezoek aan AZ-PSV op het programma en een wedstrijd tegen Volendam.