Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Rikkert vertrekt na dit seizoen, SDOB zoekt Hoofd Jeugdopleiding

6-4-2018

Het is nu zeker dat Rikkert de Ruiter ons na dit seizoen gaat verlaten als Hoofd Jeugdopleiding. Na het mooie werk dat hij voor onze club heeft verricht (wij noemen bijvoorbeeld het jeugdplan en de verbeterde structuur in de jeugdafdeling) is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zodra hij die heeft gevonden zal hij ons verlaten.

Wij vinden het uiteraard heel jammer, maar ook begrijpelijk dat Rikkert toe is aan een nieuwe stap. Het is logisch dat hij verder wil doorgroeien en zich wil ontwikkelen.

Dit betekent wel dat wij op zoek moeten naar een opvolger met wie wij na de zomer verder kunnen gaan op het door Rikkert ingeslagen pad. Vandaag plaatsen wij daarom op verschillende plekken deze vacature.

Wij hopen dat deze vacature ons helpt om snel een geschikte opvolger voor Rikkert te vinden. Mocht jij zelf iemand kennen die jij geschikt vindt, laat het dan weten aan de Jeugdcommissie. Als je meer wilt weten over de vacature, neem dan contact op met Dries van der Eerden: 06 23358707 of per mail.

Ter inspiratie nog een keer ons jeugdplan in een animatie: Wij zijn SDOB!