Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Nick van der Bunt nieuwe hoofdtrainer van SDOB

25-1-2018

SDOB heeft met ingang van het komende seizoen (2018-2019) een nieuwe hoofdtrainer: Nick van der Bunt. Het bestuur van SDOB is zeer verheugd dat de onderhandelingen rond zijn en dat een handtekening nog slechts een formaliteit is voor beide partijen.

Voorzitter Sander ten Dam merkt op: “Wij zijn heel blij dat Nick komend seizoen de hoofdtrainer van SDOB zal zijn. Opnieuw hebben we gekozen voor een jonge beginnende trainer die met enthousiasme leiding zal geven aan de selectie van SDOB. Onder de huidige trainer Djordi Hopman is de trend omhoog ingezet en wij verwachten dat deze door Nick zal worden voortgezet. Nick zal, als hoofdtrainer, het technisch hart zijn van de hele club en zal dan ook regelmatig bij de jeugd op zaterdag te vinden zijn.”

Uiteraard zijn wij Djordi Hopman zeer dankbaar voor wat hij afgelopen seizoenen voor de club betekend heeft, waaronder de promotie afgelopen seizoen. We kijken ernaar uit dit seizoen succesvol met hem af te ronden.

Nick is op dit moment als jeugdtrainer actief bij AFC uit Amsterdam. Hij is 26 jaar oud, woont in Badhoevedorp en werkt bij Nike in Hilversum.