Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Cashless betalen, veel prettiger!

24-5-2018

We zien het in de kantine van steeds meer clubs en bij SDOB kennen we de voordelen inmiddels ook: cashless betalen is erg gemakkelijk.

Cashless betalen - voor wie dat nog niet weet: betalen zonder contant geld - kan bij SDOB op twee manieren: met je gewone pinpas van de bank en met de SDOB ClubCard.

Cashless betalen heeft alleen maar voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk voor de leden, maar ook voor de penningmeester en de kantinebeheerder: betalingen met de Clubcard en de pinpas kosten veel minder tijd en controles dan contante transacties. Inmiddels worden de meeste betalingen in onze kantine met de ClubCard of met pinpas gedaan.

Contant betalen kan overigens ook nog steeds, maar alleen in het weekend. Maar, eigenlijk willen we hier helemaal vanaf. Dat is niet zo'n gekke gedachte, er zijn al clubs waar je alleen nog maar met een kaart kunt betalen  Voor de mensen die nog niet cashless betalen: denk er dus nog eens over na!

Tot slot nog even de essentie van de SDOB Clubcard: een betaal-/tegoedkaart en een kortingskaart in één. Als er op de kaart genoeg saldo is geladen, kun je hiermee bij SDOB aan de bar betalen. Zo heb je dus geen cashgeld of pinpas meer nodig; wel zo veilig en gemakkelijk. En, als je met de ClubCard betaalt, krijg je meteen een leuke korting! Kortingen lopen op tot wel 15%.

Meer weten over de SDOB ClubCard? SDOB ClubCard aanvragen? Klik HIER.

(dit bericht is eerder geplaatst op 22 februari 2018)