Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Zaalvoetballen in gymzaal Bernard Nieuwentijt College

12-1-2018

Reclame maken op sdob.nl, dat doen we toch niet zomaar? Klopt, namelijk alleen als er sprake is van 'voor wat, hoort wat', en we moeten er natuurlijk een positief gevoel bij hebben. Dat is nu het geval, in dit artikel maken we namelijk reclame voor het Bernard Nieuwentijt College in Monnickendam.

Om precies te zijn voor de open dagen die daar binnenkort (16/1 en 15/2) worden georganiseerd voor leerlingen die na de zomer de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. Die open dagen zouden ook voor jeugdleden van SDOB interessant kunnen zijn. Mocht je nog info over de open dagen en kennismakingsmiddagen zoeken, dan vind je die in de afbeeldingen onderaan dit artikel, in deze folder en op de site van het BNC. Tot zover de reclame...

Dan de tegenprestatie. In ruil voor de reclame kunnen teams van SDOB in een weekend naar keuze gratis en voor niks een keer zaalvoetballen in de gymzaal van het Bernard Nieuwentijt College. Wat ons betreft een mooi aanbod, dat leuk zou kunnen zijn voor teams waarvoor de winterstop net even te lang duurt. Interesse in voetballen in de gymzaal van het BNC? Meld je dan bij Rombout van Eck van de Seniorencommissie.