Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Real Madrid voetbalkamp 2018. Schrijf je nu in!

15-4-2018

Wegens succes geprolongeerd: het Real Madrid Voetbalkamp komt ook in de zomer van 2018 weer bij SDOB !

Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018 is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij SDOB. Hiermee behoort SDOB tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid.

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en België.

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

De beste spelers gaan naar Madrid
Per locatie worden enkele spelers, ongeacht de leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze “Benelux finale” worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Inschrijven
Deelname kost slechts €229.

Klik HIER of op de afbeelding hieronder voor meer informatie en aanmelden.

 

 

Editor's note: dIt bericht is een gewijzigde versie van een op 28 december 2017 geplaatst bericht.