Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Voorbeschouwing Saenden 1 - SDOB 1

11-11-2017

Zondag reist SDOB hopelijk dan echt af naar Wormerveer om het op te nemen tegen RKVV Saenden. De vorige keer werd de wedstrijd afgelast wegens hevige regenval en ook nu ziet het weerbericht er niet rooskleurig uit.

Wederom een lastige pot gezien de plek van Saenden op de ranglijst (5e) en de resultaten uit het verleden. De laatste editie tussen de twee ploegen eindigde in een 3-0 overwinning voor de ploeg van trainer Supusepa (oud Ajax), die destijds nog in het veld stond.

Volgens verdediger Bart van de Steege beschikt het team over een 10 met een aardig linker been. “Hij maakte in de wedstrijd destijds een wereldgoal. De bal bleef bijna zitten in de winkelhaak.” Daarnaast moet SDOB rekening houden met een slecht bespeelbaar grasveld en redelijk wat individuele klasse bij Saenden.

Als SDOB dezelfde intensiteit op het veld brengt als afgelopen zondag tegen Ilpendam, kunnen de eerste drie punten van het seizoen zomaar een feit zijn. Trainer Djordi Hopman beschikt echter niet over Evert Elsinga en Bart Honingh. Rond 15.45 uur weten we of we van die vervelende laatste plaats af zijn. Tot zondag!